По пътя на боклука, видео с Наум и Теа

Популярните лица (инфлуенсъри) Наум Шопов и неговата половинка Теа се свързаха с организациите по оползотворяване с желание да направят видео, което да мотивира хората да разделят отпадъците си.

В това начинание се обединихме с Екопак и Булекопак и представихме системите за разделно събиране и какво се случва с отпадъците след цветните контейнери. Видеото, надяваме се, разбива стари митове, че отпадъците от цветните контейнери реално не се рециклират или че те отново се смесват.

След повече от месец снимки видеото е готово и е качено в канала Youtube. Само за 2 дни повече от 20 хил. души са го гледали, а коментарите под него са повече от обнадеждаващи – много хора казват, че ще започнат да събират разделно!

Наум Шопов напоследък е най-известен с това, че е водещ на телевизиония формат Ергенът, който в момента тече по btv. Теа и Наум имат над 600 000 последователи в социалните мрежи.

Дейност

Чрез своята дейност ние се стремим да допринесем за развитието на сектора "оползотворяваща и рециклираща индустрия" от българската икономика.

© 2020 БОРА   |   Уебсайт от   Absentico